In slechts 1 week de diepte in; zou dat kunnen? Al na de eerste dag was het voor mij alsof ik eindelijk helemaal open en eerlijk ging kijken, én verwoorden, naar wat me echt bezig houdt en hield. Een reis door het verleden en naar de toekomst. Zo heb ik dit traject ervaren.

Omdat er geen coach tegenover me zat ging ik alleen maar op in mijn eigen verhaal, zonder afleiding. De vragen die Margot stelde waren to the point en duidelijk geformuleerd. Als er al enige angst of gene was om hierover te schrijven, dan viel dat weg op het moment dat ik begon te typen. Ik schreef voor mezelf én schreef de zaken die speelden ook van me af.

Margot bemoedigt en bewaart de rust in het proces, iets wat ik als heel prettig heb ervaren. Uiteindelijk ben ik met een helder document geëindigd en heb ik al meteen een aantal zaken opgepakt. Het was waardevol en verhelderend, het traject heeft mij veel gebracht. Dank Margot! Een aanrader voor iedereen die meer over zichzelf wil leren, maar vooral voor degene die stappen wil zetten om verder te gaan.

Bernadette

 

7 dagen, intensief schrijven. Het “kost” je zeven dagen, het levert enorm veel op. Gedurende het traject heb ik inzicht gekregen in de rode draad in mijn leven. Door de juiste vraagstelling van Margot, lukt het om stil te staan bij mezelf. Dat maakt dat ik verband zie, inzicht, overzicht krijg in zowel mijn verleden als in mijn leven nu. De oorzaak en de oplossing liggen niet aan de oppervlakte, Margot begeleidt je hierin begripvol naar de kern.

Aan het einde van het traject merk ik dat er een last van mijn schouders is gevallen. Zit weer lekker in mijn vel en begrijp mezelf beter.                             Margot, bedankt voor je liefdevolle, professionele begeleiding in dit korte coaching traject.

Natascha

 

De concrete vraag over hoe ik mijn werk wilde gaan vormgeven was het uitgangspunt voor het coachingstraject met Scripto Coaching.                                Door stap voor stap te ontleden waar mijn passie en drive vandaan komen, werden mijn ideeën concreet en geordend.

Margot stimuleerde mij ook om nog terug te gaan naar hoe het eerst was omdat er nog een pijnpunt bleek te zitten bij het vertrek bij mijn werkgever. Door dit op te schrijven werd ik mij hiervan bewust en door de manier van bevragen door Margot merkte ik dat ik de situatie veel negatiever bekeek dan zoals dat in de kern daadwerkelijk had plaatsgevonden. Ik kon het loslaten en me weer vrij voelen. Hierdoor ging het vervolg van de coaching richting het stellen van doelen en het zetten van eerste stappen.

Nu, een tijd later, kan ik zeggen dat hetgeen ik toen geanalyseerd heb me daadwerkelijk heeft gebracht waar ik wilde zijn.

Bedankt Margot. 

Eva

 

Wat een schat aan inzichten heeft de Scriptocoaching bij Margot mij opgeleverd! Ik kon van te voren niet bedenken dat veertien dagen schrijven en coaching tot dit resultaat kan leiden. Zonder op de details in te gaan kan ik zeggen dat de bron van voor mij belemmerende gedachten in die veertien dagen is blootgelegd. Ook het gedrag dat ik hierdoor jarenlang vertoond heb is uiteengerafeld en ben ik gaan begrijpen. Dit geeft rust en biedt me gelijktijdig een houvast voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

De aanwezigheid van Margot is heel voelbaar tijdens de coaching. Iedere dag is er een mail met reactie en vragen. Uit haar reactie spreekt dat ze alert en zorgvuldig mijn teksten leest en hier relevante vervolgvragen over stelt die me tot dieper inzicht brengen. Ik ben bijzonder tevreden en gelukkig met de Scriptocoaching en de wijze waarop Margot hier vorm aan geeft. De inzet van het traject was om mezelf beter te voelen over mezelf en te weten welke stappen ik daartoe moet ondernemen. Dat is helemaal waargemaakt.

Margot ondersteunt op zeer krachtige en kundige wijze. Ik beveel haar en haar methode Scriptocoaching van harte aan!

Helen       

 

Toen ik het traject bij Margot begon was ik al gewend  om dagelijks te schrijven in mijn journal. Ik heb al best veel gedaan op het gebied van persoonlijke transformatie en groei. Daardoor heb ik de afgelopen jaren veel sprongen gemaakt.

En toch bleef ik vastlopen op bepaalde stukken. 

Omdat ik zelf niet wist waar te beginnen schreef ik in het begin heel veel op. Ook de stukken waar ik al aan had gewerkt en die niet meer als pijn voelde. Margot zoomde in op wat ik schreef en stelde daar verdiepingsvragen over. In mijn brei aan woorden had ze de kern te pakken en legde daar de focus op.

Doordat mijn verhaal als geheel op papier stond en de highlights er werden uitgepikt zag ik de rode draad in mijn thema’s. Nu kon ik er eens vanuit een ander perspectief naar kijken. De thema’s kon ik verbinden met elkaar. Omdat ik dit zag zette ik ook andere en nieuwe stappen.

Dit doe ik ook nog nadat het traject is afgelopen, want ik heb er nog dagelijks profijt van.

Ik gun iedereen dit traject bij Margot. Ze is deskundig en coacht op een prettige en toegankelijke manier. Ze is haarscherp waar de angel zit en vat samen waar je zelf de focus niet hebt.

Bedankt Margot voor dit waanzinnige traject.

Wendie