Aan het begin van het traject had ik mijn twijfels of dit zou gaan helpen. Er is in het verleden al eerder geprobeerd mij te helpen, maar dat had niet veel resultaat. Als ik nu terugkijk op dit traject denk ik dat dit schrijven mij toen veel meer gebracht zou hebben. Het viel me ontzettend mee hoe makkelijk het was mezelf zo bloot te geven, misschien komt dit wel omdat je niet iemand tegenover je hebt zitten en je in je eigen vertrouwde omgeving schrijft. En dan ook nog eens kiezen wanneer je schrijft. Ik zou zeker weer voor dit traject kiezen een volgende keer!

Birgit

 

Twee weken...

...schrijven

...nadenken over jezelf

....nadenken over je gezondheid, emotioneel en lichamelijk

...oplossingsgericht denken

...confrontatie

...emoties

Deze woorden hierboven vatten mijn ervaring met Scripto coaching goed samen.

Die onderste wil ik even toelichten.

Voor mij begon het met emoties zoals schuldgevoel, onbegrepen, benauwd en vooral uitgeput. 

Nu na ongeveer twee weken contact via de mail op zelf uitgekozen dagen en tijden voel ik me een stuk beter.

Ik ben weer op weg naar mezelf te zijn. Dit heb ik allemaal zelf gedaan maar zonder het begrip en de handvaten van Margot had ik niet gekund! 

Ik ben meer dan tevreden over dit traject en raad het zeker mensen aan, ook al denk je in eerste instantie dit is niks voor mij. Dat dacht ik ook.

Robin

 

Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten, maar ben begonnen met mijn verhaal.
Door iedere keer elkaar te schrijven en vragen te beantwoorden ben ik op sommige momenten anders gaan denken. Waar komen deze gedachtes vandaan, waarom ben ik hier boos over, hoe kan ik het de volgende keer anders aanpakken.

Door de vragen die gesteld worden ga je het op een andere manier bekijken.
Het is fijn dat je kan schrijven wat je wilt, wat je dwars zit. Je wordt er niet op beoordeeld.
Wat ook heel fijn is, is dat ik mijn tijd zelf kan indelen. Ik schreef vaak s’ avonds omdat ik overdag met de kinderen bezig was.

Ik vond het fijn dat scripto-coaching op mijn pad kwam. Ik had zelf geen hulp gezocht omdat ik het idee had dat het probleem niet groot genoeg was.
Ben blij dat ik dit traject van scripto-coaching gedaan heb.

Rian Goossens-van Keulen

 

Een mooie kans om eens goed over jezelf na te denken en aan jezelf te werken
Het kost veel tijd en energie, maar het levert je ook ontzettend veel op!!
Ik vind dit een fijne manier van coaching, omdat je op je gemak na kunt denken over je antwoorden en dingen terug kunt lezen. Margot stelt veel verdiepingsvragen wat je steeds weer aanzet tot nadenken.
Erg fijne handvaten die je zeker kunnen helpen. Een aanrader om dit te doen!!! Heel erg bedankt Margot

Linda

 

Ik heb veel aan het schrijftraject gehad, ben erg blij dat ik het heb gedaan. Je moet er zeker wel tijd voor vrij  maken, maar je krijgt er zeker bruikbare handvaten voor terug!

Tuurlijk kan je dat niet allemaal ineens veranderen, maar stapje voor stapje, geeft het mij meer rust en kan me er ook zeker in vinden. Heel veel dingen wist ik wel, maar nu kreeg ik inzichten hoe ik dit voor mezelf kan gaan aanpakken.

Ook wordt er tijd voor je genomen en worden er dingen benoemd, die je ook goed doet! Ik zou het iedereen aanraden en je kunt er altijd beter van worden, inzichten krijgen en hiermee aan de slag gaan! Dank je wel, Margot.

Cindy

 

Alsof ik zwaarte kan afschudden. Alsof alle zwaarte die ik al zo lang voel niet van mij is. Ik heb altijd gedacht dat die van mij is. Maar die is misschien wel helemaal niet van mij. Wel door mij ontwikkeld, maar ontstaan door een situatie waarin ik zat en die niet echt van mij was.

Er komt zoveel moois en zinvols samen in dit document dat Margot en ik in twee weken tijd hebben opgebouwd. Prachtig dat dit er nu is. Ik ben er heel dankbaar voor. Dank je wel!

Kirsten

 

In slechts 1 week de diepte in; zou dat kunnen? Al na de eerste dag was het voor mij alsof ik eindelijk helemaal open en eerlijk ging kijken, én verwoorden, naar wat me echt bezig houdt en hield. Een reis door het verleden en naar de toekomst. Zo heb ik dit traject ervaren.

Omdat er geen coach tegenover me zat ging ik alleen maar op in mijn eigen verhaal, zonder afleiding. De vragen die Margot stelde waren to the point en duidelijk geformuleerd. Als er al enige angst of gene was om hierover te schrijven, dan viel dat weg op het moment dat ik begon te typen. Ik schreef voor mezelf én schreef de zaken die speelden ook van me af.

Margot bemoedigt en bewaart de rust in het proces, iets wat ik als heel prettig heb ervaren. Uiteindelijk ben ik met een helder document geëindigd en heb ik al meteen een aantal zaken opgepakt. Het was waardevol en verhelderend, het traject heeft mij veel gebracht. Dank Margot! Een aanrader voor iedereen die meer over zichzelf wil leren, maar vooral voor degene die stappen wil zetten om verder te gaan.

Bernadette

 

7 dagen, intensief schrijven. Het “kost” je zeven dagen, het levert enorm veel op. Gedurende het traject heb ik inzicht gekregen in de rode draad in mijn leven. Door de juiste vraagstelling van Margot, lukt het om stil te staan bij mezelf. Dat maakt dat ik verband zie, inzicht, overzicht krijg in zowel mijn verleden als in mijn leven nu. De oorzaak en de oplossing liggen niet aan de oppervlakte, Margot begeleidt je hierin begripvol naar de kern.

Aan het einde van het traject merk ik dat er een last van mijn schouders is gevallen. Zit weer lekker in mijn vel en begrijp mezelf beter.                             Margot, bedankt voor je liefdevolle, professionele begeleiding in dit korte coaching traject.

Natascha

 

De concrete vraag over hoe ik mijn werk wilde gaan vormgeven was het uitgangspunt voor het coachingstraject met Scripto Coaching.                                Door stap voor stap te ontleden waar mijn passie en drive vandaan komen, werden mijn ideeën concreet en geordend.

Margot stimuleerde mij ook om nog terug te gaan naar hoe het eerst was omdat er nog een pijnpunt bleek te zitten bij het vertrek bij mijn werkgever. Door dit op te schrijven werd ik mij hiervan bewust en door de manier van bevragen door Margot merkte ik dat ik de situatie veel negatiever bekeek dan zoals dat in de kern daadwerkelijk had plaatsgevonden. Ik kon het loslaten en me weer vrij voelen. Hierdoor ging het vervolg van de coaching richting het stellen van doelen en het zetten van eerste stappen.

Nu, een tijd later, kan ik zeggen dat hetgeen ik toen geanalyseerd heb me daadwerkelijk heeft gebracht waar ik wilde zijn.

Bedankt Margot. 

Eva

 

Wat een schat aan inzichten heeft de Scriptocoaching bij Margot mij opgeleverd! Ik kon van te voren niet bedenken dat veertien dagen schrijven en coaching tot dit resultaat kan leiden. Zonder op de details in te gaan kan ik zeggen dat de bron van voor mij belemmerende gedachten in die veertien dagen is blootgelegd. Ook het gedrag dat ik hierdoor jarenlang vertoond heb is uiteengerafeld en ben ik gaan begrijpen. Dit geeft rust en biedt me gelijktijdig een houvast voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

De aanwezigheid van Margot is heel voelbaar tijdens de coaching. Iedere dag is er een mail met reactie en vragen. Uit haar reactie spreekt dat ze alert en zorgvuldig mijn teksten leest en hier relevante vervolgvragen over stelt die me tot dieper inzicht brengen. Ik ben bijzonder tevreden en gelukkig met de Scriptocoaching en de wijze waarop Margot hier vorm aan geeft. De inzet van het traject was om mezelf beter te voelen over mezelf en te weten welke stappen ik daartoe moet ondernemen. Dat is helemaal waargemaakt.

Margot ondersteunt op zeer krachtige en kundige wijze. Ik beveel haar en haar methode Scriptocoaching van harte aan!

Helen       

 

Toen ik het traject bij Margot begon was ik al gewend  om dagelijks te schrijven in mijn journal. Ik heb al best veel gedaan op het gebied van persoonlijke transformatie en groei. Daardoor heb ik de afgelopen jaren veel sprongen gemaakt.

En toch bleef ik vastlopen op bepaalde stukken. 

Omdat ik zelf niet wist waar te beginnen schreef ik in het begin heel veel op. Ook de stukken waar ik al aan had gewerkt en die niet meer als pijn voelde. Margot zoomde in op wat ik schreef en stelde daar verdiepingsvragen over. In mijn brei aan woorden had ze de kern te pakken en legde daar de focus op.

Doordat mijn verhaal als geheel op papier stond en de highlights er werden uitgepikt zag ik de rode draad in mijn thema’s. Nu kon ik er eens vanuit een ander perspectief naar kijken. De thema’s kon ik verbinden met elkaar. Omdat ik dit zag zette ik ook andere en nieuwe stappen.

Dit doe ik ook nog nadat het traject is afgelopen, want ik heb er nog dagelijks profijt van.

Ik gun iedereen dit traject bij Margot. Ze is deskundig en coacht op een prettige en toegankelijke manier. Ze is haarscherp waar de angel zit en vat samen waar je zelf de focus niet hebt.

Bedankt Margot voor dit waanzinnige traject.

Wendie