Hoe doen we het?

 

Als eerste mail jij datgene waar je mee zit of wat aandacht behoeft naar mij. Je mag e-mailen of je zelfgeschreven brief inscannen en naar mij mailen. Samen kijken we naar wat er precies speelt. In deze fase vraag ik je om meer uit te weiden over de situatie waar jij aandacht aan wilt besteden. Hier houden we het bij de feiten.

Dit is belangrijk om een en ander duidelijk te krijgen. Voor jou om zaken te ordenen en alvast wat tot rust te komen, voor mij om de juiste vragen te kunnen stellen, ook verderop in het traject.

Een paar mails verder gaan we bekijken waar bepaalde zaken vandaan komen. Hoe komt het dat je zo reageert? Waarom voel je je zo? Hoe zijn je gedachten precies? Hoe kijk je terug op bepaalde gebeurtenissen?

Dit is de meest intensieve fase. Al schrijvend worden dingen duidelijk voor je.

Het doorlopen van voorgaande processen biedt je de ruimte om na te denken over verandering. Nu ga je verkennen hoe je leven eruit zou zien zónder de last die je mee droeg. Die is immers weg of sterk verminderd. Wat zijn de mogelijkheden? Wat heb je nodig? Hoe zie je dat voor je?

Ik stimuleer je om daar constructief over na te denken zodat er een weg vrijkomt naar de laatste fase: hoe ga je een en ander aanpakken?  

Ook hier voel je mijn rustige, vriendelijke ondersteuning die je leidt naar een concreet plan van aanpak. Dit alles in jouw eigen woorden en in de vorm (een plan, voornemens, een brief) waar jij voor kiest.

Omdat je dit helemaal zelf bedacht hebt, met de mogelijkheden die je ontdekt hebt in dit traject, ga je hier enthousiast mee aan de slag.

 

 

 

 

 

Bel voor info: 06-111 46 978  

of mail naar: info@scripto-coaching.nl