HEB JIJ IN DE GATEN OF JOUW EMMERTJE AAN HET VOLLOPEN IS?

 

De meesten van ons niet. We zijn zo bezig alle ballen in de lucht te houden dat we vaak niet in de gaten hebben dat het soms ook wel eens een keer teveel kan zijn. Tot het echt mis gaat en we steeds meer uitgeput raken. Als je niet op tijd ingrijpt loop je grote kans te eindigen op de plek rechts op bovenstaande lijn.

 

Ik zag het gebeuren in de huisartsenpraktijk

 

Ik zag het vaak gebeuren in de huisartsenpraktijk waar ik 20 jaar werkte. Niet op tijd aan de bel trekken veroorzaakt allerlei klachten en niet zelden een burn-out. Dat kan gelukkig anders.

Heb jij veel aan je hoofd? Lig je 's avonds uitgeteld op de bank? Moet je in het weekend bijkomen? Hakt het (thuis) werken er flink in? Vind je het moeilijk om dingen los te laten, heb je weinig zelfvertrouwen of twijfel je vaak aan jezelf of andere dingen?

Of wil je gewoon graag weten hoe je je veerkracht kunt vergroten? Geef je dan op voor mijn gratis webinar over stress en veerkracht, waarin ik je laat zien dat je écht op tijd in kunt grijpen.

Verrassend eenvoudiger én (veel) sneller dan je nu misschien denkt.

 

Gratis webinar/kennissessie 'Hou grip op stress' waarin je te weten komt hoe je de regie over je leven (terug) krijgt.

Deelname is geheel vrijblijvend. Duur: ca. 1,5 uur.

 

Meteen aan de slag met schrijfcoaching

 

Misschien wil je niet eerst de webinar volgen, maar weet je al dat je aan de slag wilt met jezelf. Je wilt meer energie, focus of ergens duidelijkheid over. Of misschien zijn er dingen die je nog niet verwerkt hebt. Ook voor twijfels over je loopbaan is deze schrijfcoaching uitstekend geschikt.

Kijk dan hier om te weten te komen hoe een en ander in z’n werk gaat, en hier om te kijken of deze vorm van coaching geschikt is voor jou. Of neem contact met me op voor meer informatie. Wil je meteen starten? Stuur mij dan een e-mail.

 

Nb. Vaak vergoedt je werkgever de kosten. Mocht dat niet zo zijn of heb je geen werkgever, komen we vast samen tot een oplossing.

 

Bel voor info: 06-111 46 978   of mail naar: info@scripto-coaching.nl