Wie ben ik?

Iemand die gek is op lezen en schrijven. Als kind heb ik ooit eens geprobeerd een boek te schrijven en later tijdens lastige momenten in mijn leven heb ik veel van me afgeschreven. Dat hielp, ik was het kwijt en lieve vrienden lazen het. Door hun begripvolle reacties voelde ik me gesterkt en kon ik weer verder.
Soms is dat het enige wat er nodig is. En soms zijn er vragen nodig om tot bepaalde antwoorden te komen. Ik ontdekte tijdens de opleiding tot schrijvend coach dat deze methode mij op het lijf geschreven is. Mijn liefde voor lezen en schrijven, mijn zorgvuldigheid en mijn inlevingsvermogen komt hier samen.

Wat drijft mij?

Ruim 20 jaar was ik doktersassistente in een huisartsenpraktijk. Dit gaf lange tijd veel voldoening, maar de laatste jaren kwam steeds meer de behoefte om mensen op een meer structurele manier te helpen. Je kunt vaak écht op tijd ingrijpen waardoor klachten kunnen worden voorkomen. Het middel hiertoe heb ik gevonden in deze methode. Na een opleiding tot stresscounselor volgde de opleiding tot schrijvend coach. De lessen die ik jarenlang volgde bij zen.nl over het boeddhisme deed mijn bewustzijn vergroten en sloot mooi aan bij deze methode, die onder andere door het boeddhisme geïnspireerd is.

Wat mij tevens drijft, is mijn wens dat iedereen zich net zo vrij, autonoom en in harmonie met zichzelf voelt als ik doe.

Wat maakt mij een goede coach?

Mijn grote zorgvuldigheid, empathie, levenservaring, zorgzaamheid, de opleidingen die ik gedaan heb en mijn ervaring 20 jaar in de huisartsenpraktijk. Wat ook bijdraagt is het vermogen mijn oordeel los te laten, wat wekelijks in mijn vrijwilligerswerk bij de Luisterlijn geoefend wordt. Daarnaast zorgt bijscholing en mijn honger naar kennis over de psyche van de mens ervoor dat mijn kennis up to date blijft en uitgebreid wordt.

 

Neem vrijblijvend contact op of bel: 06-111 46 978