Wie ben ik?

Iemand die gek is op lezen en schrijven. Als kind heb ik ooit eens geprobeerd een boek te schrijven en later tijdens moeilijke perioden in mijn leven heb ik veel van me afgeschreven. Dat hielp, ik was het kwijt en lieve vrienden lazen het. Door hun begripvolle reacties voelde ik me gesterkt en kon ik weer verder.
Soms is dat het enige wat er nodig is. En soms zijn er vragen nodig om tot bepaalde antwoorden te komen. Ik ontdekte tijdens de opleiding tot schrijvend coach dat deze methode mij op het lijf geschreven is. Mijn zorgvuldigheid, inlevingsvermogen en gevoel voor taal komen hier samen.

Wat drijft mij?

Mijn missie om mensen gezond te houden. Ruim 20 jaar was ik dokters-assistente in een huisartsenpraktijk. Hier zag ik vooral hoe mensen níet gezond bleven. Herhaaldelijk kwam dat door langdurige stress. Ik vond dat het anders moest. Je kunt vaak écht op tijd ingrijpen waardoor klachten kunnen worden voorkomen. Een middel hiertoe is deze methode. Na een opleiding tot stresscounselor volgde de opleiding tot schrijvend coach. De lessen die ik jarenlang volgde bij zen.nl over het boeddhisme deed mijn bewustzijn vergroten en sloot mooi aan bij deze methode, die onder andere door het boeddhisme geïnspireerd is. Tevens gun ik iedereen het gevoel van vrijheid, autonomie en harmonie dat ikzelf ervaar.

Wat maakt mij een goede coach?

Mijn grote zorgvuldigheid, analytisch vermogen, empathie, levenservaring, zorgzaamheid, de opleidingen die ik gedaan heb en mijn ervaring 20 jaar in de huisartsenpraktijk. Wat ook bijdraagt is het vermogen mijn oordeel los te laten, wat wekelijks in mijn vrijwilligerswerk bij de Luisterlijn geoefend wordt. Daarnaast zorgt bijscholing en mijn honger naar kennis over de psyche van de mens ervoor dat mijn kennis up to date blijft en uitgebreid wordt. Ook heb ik ervaren en zie ik, dat als je iets met passie doet, dat meestal iets is waar je heel goed in bent.

 

Klik hier voor een interview met mij

Neem vrijblijvend contact op of bel: 06 111 46 978